ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 
η ποιότητα η πρώτη προτεραιότητα...
 


 
 
 
 

  Το ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ βρίσκεται στο προσκήνιο, αρωγός πάντα στο δύσκολο έργο της παραγωγής από το 2005. Παρόλες τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες κατορθώσαμε να καθοδηγούμε τον παραγωγό στα σωστά μονοπάτια της παραγωγικής διαδικασίας παρέχοντας του εφόδια υψηλής ποιοτικής στάθμης σε πάρα πολύ προσιτές τιμές. Αν και τα νούμερα δεν αποτελούν αυτοσκοπό παρόλα αυτά μπορούμε να αναφέρουμε οτι κάθε χρόνο διακινούμε πάνω από 100 τόννους λιπασμάτων, πάνω από 60 τόννους ζωοτροφών όλων των τύπων, πάνω από 100.000 φυτων, λουλουδιών και δέντρων, καθώς και σημαντικές ποσότητες πατατόσπορου, γεωργικών μηχανημάτων, αγροτικού εξοπλισμού, γεωργικών φαρμάκων και σπόρων. 

Σημαντικός παράγοντας για εμάς παίζει η ενημέρωση και η σωστή διάρθρωση τόσο των επαγγελματικών αγροτικών μονάδων όσο και των ερασιτεχνικών. Εγκρίνουμε και προτίνουμε την λελογισμένη χρήση γεωργικών φαρμάκων και λιπασμάτων προστατεύοντας τόσο τον παραγωγό από άσκοπα έξοδα όσο και το περιβάλλον. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΥΠΑΑΤ, και παρέχουμε μόνο εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά προϊόντα και λιπάσματα. Επενδύουμε σε εγκαταστάσεις διαθέτοντας 6 στρέμματα υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο, κατάστημα άνω των 160τμ, αποθήκες άνω των 300τμ προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τα γεωργικά εφόδια από τις καιρικές συνθήκες διατηρώντας τα αναλλοίωτα. Εξελισσόμαστε καθημερινά με σύμμαχο την σύγχρονη τεχνολογία καθώς η παρουσία μας στο διαδίκτυο ξεπέρασε κάθε προσδοκία πανελλαδικά αλλά και παγκόσμια. Προτείνουμε στον παραγωγό την επιστημονικά ορθή λύση στα ζητήματα που τον απασχολούν θέτοντας τις οικονομικές μας απολαβές σε δεύτερο πλάνο. 


.......ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ .....


Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΣ

ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΘ: 1819 (ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ)

ΤΚ: 49100

ΤΗΛ: 266 10 586 66


FACEBOOK: Geoponiko Kentro         TWITTER: nikospallis                    e-mail1: statpal@yahoo.gr                 e-mail2: statpal@icloud.com 
 
 
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  ΤΗΛ: 26610 58666 
 
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder